Diecast Crazy Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
#1 "BLANIAC"
Joined
·
20,242 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Is anybody else having trouble navigating the site? I either get, "Internet Explorer cannot open this webpage", or "Internal Server Error". This is the secong time I've tried to post this message as that is what just happened.
It happens not only when I try to post, but when I navigate the site as well. Just curious if others were having problems too, or if it was just me.
 

·
Registered
Joined
·
4,677 Posts
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Seen this lately?
 

·
Registered
Joined
·
4,677 Posts
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Seen this lately?
 

·
Comes with free straightjacket
Joined
·
1,000 Posts
i've gotten that on numerous occasions and then i have to log back in. Last night i had some weird message come up and i couldn't get on.
 

·
Don't thank me, thank Justice Fruit Pies!
Joined
·
5,325 Posts
I have had problems for about two weeks, I come on here, an error page shows up, I try again 5 mins later, and another error page shows up, then I try one more time and I get on and I have to log in, I log in and an error page shows up, and i refresh, I have to log in again for it to work. It has been like that for me for about 2 weeks.
 

·
#1 "BLANIAC"
Joined
·
20,242 Posts
Discussion Starter · #7 ·
fishin4cars said:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Seen this lately?
No, no error 404, just the two messages I quoted above. Really strange. In fact once it let me in, but the emoticons section had the error message in it. That was really weird!
 
1 - 7 of 7 Posts
Top